Berhadapan dengan masalah ini?

  • Pelanggan yang tidak celik IT
  • Sukar untuk membuat susulan pesanan
  • Kos sistem e-commerce yang mahal
  • Kesukaran mengambil pesanan di sosial media
  • Proses pembelian yang makan masa

Tunggu apa lagi?

Daftarlah sekarang untuk menggunakan sistem yang paling ringkas dan mudah dalam proses jual beli.

Background

Keunikan iJual

Sistem Pembayaran Automatik
Semakan Bungkusan Secara Automatik
Sistem Susulan Automatik dan PERCUMA
Sistem Penjanaan Katalog Jualan
Sistem Analisis/Laporan Jualan
Tiada bayaran bulanan untuk sistem ini

Testimonial

image

"Terbaik!"

Kepada sesiapa yang biasa selalu membeli online, iJual ini memang sangat mudah untuk diaorang. Just berapa click dan tak payah nak screenshot sebagai bukti dah. Email order dapat, tracking number dapat. Urusan jual beli rasa secure dan terjamin dengan the whole process. Sangat mudah nak digunakan, dari isi order sehingga print borang POSLAJU. Memang ini kelebihan iJual.
Boleh layan message dari customer dengan banyak dan cepat. Tak tertinggal order dah sejak menggunakan iJual. Cara order yang baru dan sistematik; data semua tersusun.
Boleh elevate lagi business saya, terutama di bulan Ramadan dan Raya. Nampak lagi kemas dan classy compare dengan sistem sebelum ini. Security terjamin dalam penggunaan iJual. Nak upload produk punyalah mudah. Boleh upload terus dari Instagram. Database customer yang tersusun. Mudah sangat nak access. Nak push product lain pun senang.

Asif - Telekung Story
image

"Pelanggan Seumur Hidup!"

Siapa sini online seller yang biasa hadapi masalah nak scroll whatsapp utk cari balik apa customer order, cari alamat satu-satu? Dulu aku pernah hadapi situasi duk scroll kutip order tapi terlepas pandang order customer. Malu jangan cakap la. Bygkan la msg bertalu-talu dan berjela ada yg dah jadi jauh ke bawah. So time tu aku deseprate sebuah sistem yg mudah dan ringkas utk work from home mom mcm aku ni.
Skg ni dah tak payah scroll whatsapp. Situ boleh check siapa dh byr, siapa masih buat derk dgn invoice, kalau masukkan no parcel terus tukar status "completed" siap boleh track parcel kat invoice tu jugak. Lepas tu ada bot messenger. Yg mana customer PM di messenger page, si bot yg akan attend. Bkn auto reply ye. Customer boleh self submit order via messenger tu. Nanti aku dah finalize invoice bot akan update suruh customer verify n pay. Bila aku update no parcel dlm sistem pun bot akan update. Mudah yg amat! Sistem free lak tu. Kita akan dikenakan 2% sekiranya customer byr via fpx. 2% only utk memudahkan kerja kita. Best betul!
Eh mmg power la. Lagi-lagi bot messenger tu. Before ni pun pernah letak testi customer impress dgn sistem bot messenger tu Oh nama sistem tu ijual.my

Sambal Hitam
Background Image

410k++

Nilai transaksi diproses (RM)

± 3,940

Bilangan transaksi diproses

Berminat untuk menggunakan iJual?
Daftar sekarang!

Sebarang pertanyaan mengenai iJual, sila hubungi: +6016 806 1168
Saya mahu daftar